• 0480 - 200 88
  • kontakt@webit.se

RiktaTid Budget

Håller schemat och kalkylen ? 

Att skapa ett kostnadseffektivt schema är ofta ett pussel - men med RiktaTid Budget så får ni ett snabbt svar! 

Genom att lägga in alla nyckeltal för kostnader, personalens löner mm så är det enkelt skapa en budget och jämföra olika scheman.

När man planerar ett nytt schema, eller ska räkna på en ny kund / brukare så är det bra att snabbt få fram en budget med ett resultat om schemat, assistansomkostnaden, lönerna håller. Vad händer om vi lägger lite mer Jour på natten, eller ökar på dubbelbemanningen ett par timmar? 

Skapa en eller flera planeringar och jämför resultatet

Små skillnader i ett schema kan göra väldigt mycket för resultatatet och kan då vara avgörande om man kan ta in en brukare eller ej. När ni har bollat med kostnader och timmar så är det lätt generera ut schemat i skarpläge.

Färdiga kostnadsmallar

En budget går snabbt att skapa genom att ni kan fördefiniera kostnadsmallar med procent på beslut eller kostnad per timma. När ni skapar en budget kopieras era standardinställningar som ni kan redigera om ni behöver. Ni kanske brukar budgetera med 10% av intäkterna på beslutet för administration, 3% för utbildning osv.

Skapa förståelse för ekonomi och vad (att) en timma kostar

Förutom att se om schemat funkar, kostnadsberäkningarna håller osv så hjälper denna modul personal och ansvariga att få en förståelse för ekonomin vilket är oerhört viktigt. 

 

Senaste nyheterna - RiktaTid

RiktaTid

Nå ut med viktig företagsinformation snabbt.

  • 14 mar 2020
Använd intranätet i RiktaTid för att nå ut hur ert företag hanterar krisen kring Corona viruset.
img
RiktaTid

RiktaTid Budget

  • 07 mar 2020
Med vår budgetmodul får ni koll på vad det personliga assistansen kommer kosta utifrån den personal, omkonstnader och schema ni tänkt er
img
RiktaTid

RiktaTid Intranät

  • 15 nov 2019
Bygg upp ert egna intranät i RiktaTid och skapa er personalhandbok med riktlinjer, policys, dokumenthantering mm mm. Enkelt och tillgängligt för alla i företaget.